27-02-2020Workshop Authentiek Leiderschap

In deze workshop, gegeven door Dana Wildeman en Nienke den Os (beiden partners en coaches van Authentiek Leiderschap), maak je kennis met Authtentiek Leiderschap en verken je bij jezelf en met elkaar hoe je jouw potentieel nog meer kunt benutten. 

Als (jonge) advocaat wil je graag iets creëren, impact maken. Dit geeft je het gevoel dat je ertoe doet. Getuige zijn van de impact die je maakt, maakt enorm gelukkig (en succesvol).  Binnen de advocatuur zien wij een enorme bevlogenheid én zien we veel jonge advocaten zoeken naar wat ze willen en kunnen betekenen. We signaleren ook een hoop onrust, een hoog percentage burn-out en groot verloop bij advocaat stagiaires en middenkader.

 

Welke impact wil jij maken in je werk en welke kwaliteiten heb jij in huis om dit te doen? In hoeverre benut jij jouw potentieel en wat zit mogelijk in de weg? Hoe kun je omgaan met jouw omgeving, waarin je samenwerkt met senior associates en partners die soms andere normen en verwachtingen hebben? Hoe bewaak je jouw grenzen en maak je bewuste keuzes in jouw work-life balance?

 

In deze korte workshop maak je kennis met Authentiek Leiderschap en verken je bij jezelf en met elkaar hoe je jouw potentieel nog meer kunt benutten, welke barrières jou mogelijk in de weg zitten en welke stap je kunt zetten in jouw persoonlijke leiderschap.

 

Deze workshop wordt gegeven door Dana Wildeman en Nienke den Os (bouwjaar 1982). Als partners en coaches van Authentiek Leiderschap hebben zij zich gespecialiseerd in het werken met Millennials, die zij de ‘Next Generation Leaders’ noemen. 

 

Het bijwonen van de lezing levert één lezingspunt op. Daarvoor dien je vooraf en achteraf een handtekening te plaatsen op de daarvoor bestemde lijsten. 

 

Let op: deze workshop duurt van 17.00 uur tot 18.30 uur. 

 

Datum:
27-02-2020
Tijd:
17:00 uur - 18:30 uur
Locatie:
Paleis van Justitie, Prins Clauslaan 60 te Den Haag, zaal H4
Website:

Aanmelding Workshop Authentiek Leiderschap

Schrijf je hier in voor de workshop 'Authentiek Leiderschap' die plaatsvindt op 27 februari as.

Voornaam *
Tussenvoegsel
Achternaam *
Kantoor *
Beëdigingsdatum *
(dd-mm-jjjj)
E-mailadres *
 
29-07-2020

Webinar 'de bestuurder in het nauw'

Steeds vaker worden bestuurders van rechtspersonen ook persoonlijk aangesproken bij misstanden binnen de organisatie. Welke civielrechtel...

Opleiding
07-09-2020

Pleitoefeningen najaar 2020

Voor in de agenda: de pleitoefeningen van het najaar 2020 zullen plaatsvinden van 7 tot en met 11 september 2020. Aanmelden kan tot uiter...

Opleiding
18-06-2020

Webinar 'Handhaving coronamaatregelen'

Op 18 juni a.s. zal Justin Kötter, advocaat en partner bij Dekens Pijnenburg strafrechtadvocaten, een lezing geven over de handhaving van...

Opleiding
10-06-2020

Toetstraining Major Burgerlijk Recht

Ter voorbereiding op de toets Major Burgerlijk Recht wordt op 10 juni van 19.00 tot 21.00 uur een toetstraining georganiseerd.

Opleiding
01-07-2020

Webinar 'Beroepsattitude en - Ethiek'

Ernst van Win en Robert Sanders, advocaten bij De Clercq, verzorgen een lezing over 'Beroepsattitude en -ethiek. 

Opleiding