30-03-2023Buitenlandse Reis

De Buitenlandse Reis vindt dit jaar plaats van donderdag 30 maart t/m zondag 2 april. De bestemming van de Buitenlandse Reis is bekend, we gaan naar Riga! 

INFORMATIE EN VOORWAARDEN

Programma

We vertrekken donderdagochtend in de vroege uurtjes met een bus vanaf Den Haag Centraal. De buschauffeur zal ons vervolgens afzetten op Schiphol, waar we met 40 advocaten op het vliegtuig zullen stappen. Zondagmiddag rond ca. 17:00 uur zullen wij terugkeren op Schiphol, vanaf waar iedereen zijn eigen weg kan vervolgen.

 

Het inhoudelijke programma volgt later. Het belooft een fantastische reis te worden!

 

Ramadan

De Buitenlandse Reis zal plaatsvinden tijdens de Ramadan. De Jonge Balie zal in  ieder geval voor wat betreft het tijdstip van het diner hier rekening mee houden. 

 

Verder is bij de reis inbegrepen: vervoer, accommodatie (tweepersoonskamer), ontbijt, diner(s) en enkele (juridisch inhoudelijke) activiteiten. Bij de eigen bijdrage is een tweepersoonskamer inbegrepen. Je deelt de kamer met een andere deelnemer. Deelnemers hebben bij inschrijving de mogelijkheid gehad een eenpersoonskamer af te nemen.

 

Inschrijving

Heb je een ticket kunnen bemachtigen? Dan ga jij mee met de Buitenlandse Reis van de Jonge Balie Den Haag 2023! Het is vanaf dat moment niet meer mogelijk om jouw deelname aan de reis te annuleren, tenzij door het bestuur van de Jonge Balie anders wordt besloten. Bij annulering heeft de deelnemer in beginsel geen recht op restitutie van de eigen bijdrage.

 

Geldig identiteitsbewijs

Tijdens de reis dient de deelnemer in bezit te zijn van een paspoort of identiteitskaart dat bij terugkeer van de reis nog minimaal 6 maanden geldig is. 

 

Annulering en verzekering

Op dit moment zijn er geen reisbeperkingen door COVID-19 maatregelen. Indien de reis vanwege COVID-19 toch geen doorgang kan vinden, worden deelnemers hierover zo spoedig mogelijk geïnformeerd.

 

Indien omstandigheden ertoe leiden dat de Jonge Balie toch moet besluiten de reis niet door te laten gaan, kan restitutie van de (volledige) eigen bijdrage niet worden gegarandeerd. Dit heeft te maken met de annuleringsvoorwaarden van de hotels en vliegmaatschappij waarmee de Jonge Balie in onderhandeling is. Uiteraard probeert de organisatie eventuele annuleringskosten zo veel mogelijk te beperken.

Een reis- en annuleringsverzekering is niet inbegrepen. De Jonge Balie adviseert de deelnemers om hier zelf zorg voor te dragen.

 

Privacy

Ten behoeve van de Buitenlandse Reis zal de Jonge Balie persoonsgegevens van de deelnemers verwerken. Deze persoonsgegevens zullen uitsluitend worden gebruikt in het kader van – de organisatie van – de Buitenlandse Reis. Niet-limitatief zullen deze gegevens worden gebruikt voor de communicatie naar de deelnemers, vliegtickets, hotelreservering, whatsapp-groep, smoelenboek en meer.

 

 

Reservelijst

Voor het geval de Buitenlandse Reis vol is, zal een reservelijst worden aangehouden door de Jonge Balie. De reservelijst is dan hier te vinden.

 

Vragen? Mail gerust naar brc@jongebaliedenhaag.nl

Datum:
30-03-2023
Tijd:
00:00 uur - uur
Locatie:
Riga
26-10-2023

Maandborrel

Op donderdag 26 oktober 2023 vindt aansluitend op de WisselALV de maandborrel plaats op het Plein bij Café Restaurant Leopold.

...
Activiteit
26-10-2023

WisselALV

De bestuurstaken zullen bij gelegenheid van de Algemene Ledenvergadering van 26 oktober a.s. aan het nieuwe bestuur worden overgedragen.

Activiteit
05-10-2023

Maandborrel

Op donderdag 5 oktober 2023 vindt de maandborrel plaats op het Plein bij Café Restaurant Leopold.

Activiteit
14-09-2023

Gecombineerde Zitting

De Gecombineerde Zitting zal dit jaar plaatsvinden in de namiddag van donderdag 14 september 2023.

Activiteit
07-09-2023

ACCO Strandborrel met BBQ

Onze mooie stad achter de duinen kent zowaar een nog mooier gedeelte vóór de duinen: het Scheveningse strand! 

Activiteit